>> Welkom

Welkom op de website van racing-team 009. Op deze site zijn alle ontwikkelingen te volgen van de Renault 19 16V waarmee op verschillende circuitdagen van voornamelijk circuitdag.nl wordt gereden.

Racing-team 009 is in februari 2005 opgericht door Tom van den Brink, Gert Nouwen, Johan Slootweg en Kevin van der Wal en is langzamerhand uitgegroeid tot het racing-team 009 wat onder het kopje team aan u wordt voorgesteld.

Onder de andere koppen aan de linker kant vindt u naast informatie over het team ook informatie over de auto en de circuits, foto's en video's van de bezochte circuitdagen, links naar relevante sites en informatie over onze sponsors.

Wij als racing-team 009 geniet met volle teugen van onze hobby, wij hopen dat u met hetzelfde plezier onze site zult bekijken.


>> Nieuws

Hieronder vindt u kort samengevat het laatste nieuws over racing-team 009. Voor uitgebreidere en oudere nieuwsberichten klikt u op de kop hierboven.

29 juli 2009

Foto's BMW Drivers Club (Zandvoort) online.

Omdat de Clio nog in aanbouw is vandaag helaas geen stuurtje in de handen. Omdat het een tijd geleden is dat we Zandvoort hebben gezien, vandaag met de camera langs de baan gestaan. Niet geheel zonder resultaat. Foto's


2 april 2009

Foto's van Spa-Francorchamps online

Zoals bekend vandaag niet met de 19 kunnen rijden. Gelukkig hadden we allerminst kinderachtig vervanginsmateriaal voor handen. Een 370pk sterke Audi TT van Founders Racing. Wat gaat dat als de brandweer! Rick en uiteraard de rest van Founders hartelijk bedankt!! Hier alvast de foto's van Gert, Willem heeft er meer en een onboard video.