Multimedia

LET OP, LEES DIT EERST!

De hieronder te vinden foto's mag u vrij gebruiken voor uw eigen website, of andere openbare publicatie mits u daarbij deze website als de bron vermeld. Als u de foto's van één van de onderstaande circuitdagen op groot formaat (>5 Megapixel) wilt hebben besteld u voor €10,- de betreffende CD of DVD via de contact pagina.


Zandvoort: 29 juli 2009

Omdat de Clio nog in aanbouw is vandaag helaas geen stuurtje in de handen. Omdat het een tijd geleden is dat we Zandvoort hebben gezien, vandaag met de camera langs de baan gestaan. Niet geheel zonder resultaat.


Spa-Francorchamps: 2 april 2009

Een fotoreportage zonder de 19, dat is even wennen. Het vervangende materiaal waar vandaag mee werd geracet was ook bijzonder lekker, een Audi TT met 370pk van Founders Racing. Spa had qua weer blijkbaar nog wat goed te maken van de vorige keer: strakblauw vandaag. Kijk en geniet.


Zeist: 20 maart 2009

De laatste beelden van onze strijdmakker, de Renault 19 16V. Na weer gedonder te hebben met de kabelboom en andere problemen is er besloten de 19 te strippen en weg te doen. In de loop van dit jaar wordt er met de overgebleven organen een Clio opgebouwd. We'll keep you posted!


Zandvoort: 7 november 2008

Midden in de herfst een stralend blauwe dag in de Zandvoortse duinen. Met een nieuwe dynamo en een gefixeerd stuurhuis reed de auto weer heerlijk. Als u foto's van deze dag wilt bestellen kunt u contact opnemen met Reinier van den Born via het mail adres: fotograaf@team009.nl.


Zandvoort: 28 augustus 2008

Een succesvolle dag racen. Zonder noemenswaardige problemen eindelijk van het volle potentieel van de nieuwe motor kunnen genieten. Ook de gele Koni's doen hun werk bijzonder verdienstelijk!


Zeist: 28 juli 2008

Groot onderhoud aan de Renault. Na een tijdje afwezigheid op de verschillende circuits willen we er over een maand weer vol tegenaan. Voor die tijd moeten nog wel wat dingen gebeuren. Een snel lijstje: Klepstoters, synchromesh, dynamo, wiellagers, schokdempers, koppeling, afslankkuurtje, beter doseerbaar remsysteem, ECU herprogrammeren en nog wat kleine dingen.


Spa-Francorchamps: 29 oktober 2007

Het beroemde circuit van Spa-Francorchamps! Helaas weer een dag met veel regen, en nog eens regen. De auto heeft het op de dynamo na prima volgehouden. Alleen komen de beloofde 185pk's er nog absoluut niet uit. Ondanks dat alles toch een gezellig weekend gehad met onder andere andere de mannen (en vrouwen natuurlijk) van Founders-Racing.


Zandvoort: 6 juli 2007

Een oude vertrouwde circuitdag van Circuitdag.nl met veel regen. Een zeer geslaagde dag, met goede facilitering! (Founders-Racing bedankt!) De Renault heeft het bijna de hele dag volgehouden, het laatste halfuurtje bleek fataal, waarschijnlijk iets met de krukas. Verslag Video's: Drifts Blunders TEAM009 TEAM009 II


Zandvoort: 30 mei 2007

Na qua foto's een dagje over te hebben geslagen (Zolder, 25 april) hadden we onze fotograaf weer bij ons. Een circuitdag van de BDC op Zandvoort, met dit keer onbedoeld veel olie op de baan en kleine ongelukjes, waaronder één van ons. We hebben nauwelijks kunnen rijden, door opgepikt grind van het scheivlak is de nokkenas van de uitgaande kleppen verschoven. Verslag


Zolder: 13 april 2007

Een dagje met de BMW driver club op het circuit van Zolder. Een gezellige dag, met veel mooie en vooral snelle auto's. Er is weer een winterstop geweest, dus de Renault is weer flink verbeterd. Dit keer door de montage van grotere remmen, en een manuale remdrukregelaar. Dat remt als een beest! Zijn de BMW's op het rechte stuk te snel, met het aanremmen zijn ze nergens. Verslag


Zandvoort: 10 november 2006

Weer een circuit op ons 'eigen' Zandvoort. Tijdens het warmrijden van de auto loopt het differentiel los die uiteindelijke de keerring van de versnellingsbak sloopt. Tot 12 uur moeten wachten op een pijpsleutel 50 om de boel weer vast te kunnen. Daarna ging onze 16V weer als vanouds. Een mooie dag met veel dure, bijzondere en hele snelle auto's. Video


Zolder: 6 oktober 2006

Een dagje gratis op het circuit onder voorwaarde dat je de klanten van een makelaar een paar rondjes meeneemt, dat is geen slechte deal. Eerst de verse, gereviseerde motor inrijden en dan als circuittaxi dienen op een kletsnatte baan. Totdat de baan organisatie meldt dat we in een piek 0,3dB te veel geluid produceren en de baan niet meer opmogen.


Spa-Francorchamps: 7 augustus 2006

Het beroemde circuit van Spa-Francorchamps met de wereldwijd vermaarde Eau Rouge. Van al de verhalen is geen woord overdreven, wat een adrenaline bocht! We hebben een groot deel van de dag met gewone banden moeten rijden omdat 2 slicks helemaal op waren. Om 15.00u sneuvelen de drijfstang en- krukaslagers, exit F7P.


Zandvoort: 19 april 2006

Na in de winterstop behoorlijke verbeteringen te hebben doorgevoerd, was het vandaag de grote testdag. Onderstel verlaagd, negatief camber op de voorwielen en Ferodo DS3000 remblokken. Reden we vorig jaar al niet bepaald achteraan, met deze set-up moeten ook de BMW's E30 op gaan letten. In de middag pauze met alle haast de remschijven voor vervangen.


Zandvoort: 18 november 2005

En weer een ervaring rijker: rijden op een kletsnatte baan. 's Morgens leek het even droog te worden, waarna een ontzettende hagelbui losbarstte. Als één van de weinigen deze dag zijn we er weer zonder schade vanaf gekomen. Vanwege warmlopen hebben we 's middags de thermostaat weggehaald.


Zolder: 20 juli 2005

Zolder, gevreest vanwege zijn remmenslopende baan. Alweer een zonnige dag waarop de slicks ons aangenaam verrassen, wat een grip! Niet de remmen, maar de koppeling en drukgroep maken aan deze dag voortijdig een eind, opgebrand. Van de nieuwe remblokken is dan (15.00u) nog 3mm over.


Zandvoort: 21 april 2005

De allereerste dag op het circuit voor racing-team009. Een uitstekende dag met schitterend weer en veel plezier. Het is niet alleen maar genieten, ook blijkt dat wij voor €400,- een behoorlijk snelle auto hebben gekocht. We hebben het virus te pakken, de auto moet beter en sneller.